logo2
  • Home
  • Activiteiten
  • Vliegerfestijn

Vliegerfestijn

 

 

Vliegerfestijn SMH is bedoeld als een gezellige familie buiten activiteit georganiseerd door wijkvereniging Schoenmakershoek maar toegankelijk voor iedereen. Tijdens het Vliegerfestijn zijn er meerdere professionele vliegeraars die de meest bijzondere 3d vliegers showen, maar het leukste is misschien wel dat iedereen: kinderen, ouders, opa's en oma's vrij zijn om zelf ook te komen vliegeren met de door 076 makelaardij, Prince food en Luyten adviesgroep gratis aangeboden vliegers.

Maar Vliegeren is niet het enige wat we deze dag bieden, zo zijn er ook meerdere luchtkussens waarop geraasd kan worden, wordt er geschminkt, kinderen kunnen Knutselen en is er gezellig vertier met horeca en een dj om het ook voor de ouders gezellig te maken.

Adembenemend schouwspel 

Tijdens het Vliegerfestijn presenteren we verschillende 3d vliegers en komen er vliegeraars uit de omgeving vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s demonstreren. De vliegers in de lucht bieden dan een adembenemend schouwspel in alle fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen.

Zelf vliegeren 

Naast het demonstratieterrein is voldoende plaats om zelf te vliegeren. Beginnende en ervaren vliegeraars, groot of klein, iedereen is welkom om z’n eigen vlieger op te laten. Tevens worden er kant en klare vliegers aangeboden door 076 makelaardij, Prince food en Luyten adviesgroep (zolang de voorraad strekt).

Activiteiten

De kinderen krijgen bij binnenkomst een knipkaart waarmee ze verschillende gratis lekkernijen krijgen en of activiteiten mee kunnen doen Zoals bv een workshop voor kinderen waar ze zelf vliegers kunnen maken en versieren en de kleinsten onder ons kunnen lekker kleuren.

Buiten deze activiteiten zijn er meerdere springkussens en meerdere tenten waar je lekker kan komen snoepen, eten of een drankje kan komen doen etc. Dus ook zonder kinderen kan je er een leuke gezellige dag van maken.

Doelstelling

De grootste doelstelling is om de kinderen samen met hun familie een leuke actieve buitenactiviteit te ervaren binnen Etten-Leur, waarin het plezier tussen jong en oud centraal staat.

Wilt u ons vliegenfestijn sponsoren?

Wijkvereniging Schoenmakershoek is op zoek naar sponsoren voor het vliegenfestijn. Dankzij de bestaande sponsoren kunnen wij deze dag, die plaatsvindt op 8 september 2018, tot een groot succes maken. Echter, gezien de groei van dit evenement, zijn we op zoek naar meerdere bedrijven en ondernemingen die ons zouden willen ondersteunen, zodat ons evenement jaarlijks terug kan komen. 

Heeft u interesse om ons vliegenfestijn financieel, of met goederen c.q. diensten te ondersteunen? Dan bieden wij onderstaande pakketten aan.

Sponsorpakketten:
- Pakket 1: Middels reclamevlag naamsvermelding op  dranghekken rondom het terrein

€ 25,- per vlag, zelf aanleveren

- Pakket 2: Middels reclamevlag naamsvermelding op dranghekken bij de terreiningang.

€ 50,- per vlag, zelf aanleveren

- Pakket 3: Bedrijfslogo gedrukt op knipkaarten voor kinderen

€ 50,- 

- Pakket 4: Bedrijfslogo op banner op locatie, tezamen met andere bedrijven

€ 25,-

Een combinatie van de pakketten of een andere vorm van sponsoring is uiteraard bespreekbaar.

 

Huidige sponsers;

sponsers

 

Screenshot 20180909 202754received 291530481447541Logo Prinsentuin Oudenbosch

 

 

Betrokken bij de buurt

Het weer in Etten-Leur

Weersverwachting
Etten-Leur

© Wijkvereniging de Schoenmakershoek |